Redactie 112 0 reactie(s) zo 06 januari 2019, 1:18

Auto frontaal tegen boom op de Wekeromseweg in Ede

Laatst bijgewerkt: maandag 17:43 uur

EDE – In de nacht van zaterdag op zondag, omstreeks 12 uur, is op de Wekeromseweg in Ede een auto frontaal tegen een boom gereden. De bestuurder raakte bij dat ongeval gewond.

Het ongeval gebeurde toen de auto, rijdend in de richting van Ede, van de weg raakte en aan de linkerkant van de weg een aantal paaltjes omver reed. Vervolgens reed de auto aan de overkant van de weg frontaal tegen een boom.

Brandweer en ambulance waren snel ter plekke en ook een traumahelikopter werd opgeroepen om de bestuurder te helpen. Omdat de zwaar beschadigde personenauto vloeistoffen lekte heeft de brandweer een speciale vloeistoffen zak onder de auto geplaatst om te voorkomen dat er nog meer olie op de weg terecht kwam.

De Wekeromseweg was vanwege de afhandeling van het ongeval een behoorlijke tijd afgesloten voor alle doorgaand verkeer.

De bestuurder is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Of er sprake is van alcoholgebruik is niet bekend.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.