Redactie 112 0 reactie(s) ma 06 mei 2019, 16:40

Insluiper verzorgingshuis Ede op heterdaad aangehouden

Laatst bijgewerkt: maandag 17:37 uur

EDE – Zondagavond omstreeks 20:15 uur heeft de politie op heterdaad een verdachte aangehouden ter zake diefstal door middel van insluiping. Dit bij een verzorgingstehuis in Ede. Dankzij een alerte melder wisten agenten deze 37-jarige man uit Ede aan te houden.

De melder maakte deze avond eerst melding dat hij had gezien dat er een voor hem onbekende man rondliep bij het verzorgingstehuis en dat hij dit niet vertrouwde. Agenten zijn direct naar de opgegeven locatie gegaan, maar hebben de man daar niet aangetroffen en ook een zoekactie in de omgeving leverde helaas ook geen resultaat op.

Niet veel later waren de agenten telefonisch met de melder in gesprek en juist op dat moment zag de melder de betreffende man weer lopen in de omgeving van het betreffende verzorgingstehuis .

De agenten troffen de man aan in de parkeergarage van het verzorgingstehuis. Helaas zag de man de politie ook en zette hij het op het rennen. Helaas voor hem waren de agenten sneller en wisten ze de man naar de grond te werken en onder controle te krijgen.

Bij de aangehouden man werden meerdere sleutels aangetroffen die behoren bij verschillende ruimtes van het verzorgingstehuis. Ook werden er bij hem meerdere inbrekerswerktuigen aangetroffen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.