Redactie 112 0 reactie(s) do 09 mei 2019, 23:10

Brandweer van Ederveen en Ede oefenen samen met de BHV van Falk

Laatst bijgewerkt: maandag 17:37 uur

EDE – De brandweer van Ederveen heeft vanavond samen met de brandweer van Ede en de BHV van Falk Ede een oefening gedraaid in het pand van Falk aan de Neonstraat in Ede.

In het pand was brand uitgebroken in het magazijn waarbij ook diverse slachtoffers gevallen waren. De brand in het magazijn was doorgeslagen naar het plafond en de bovengelegen verdieping. Vanwege deze branddoorslag werd vanaf de buitenkant van het pand met de hoogwerker gecontroleerd of er geen vlammen uit het dak kwamen. In het magazijn was er brand en was een slachtoffer bekneld met zijn hand in een machine. Ook was er nog een ander slachtoffer met ernstige brandwonden. Op de bovengelegen verdiepingen was er door de doorslag ook brand onstaan waarbij ook nog twee slachtoffers gered moesten worden. Hierna was de oefening omstreeks 20:45 uur afgelopen.

De brandweer en Falk zeiden tijdens de evaluatie dat ze terug konden kijken op een leerzame avond.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.