Redactie 112 0 reactie(s) di 11 juni 2019, 17:03

Aanhanger vol gras kantelt op kruising in Lunteren

Laatst bijgewerkt: maandag 17:36 uur

LUNTEREN – Dinsdagmiddag 11 juni is een aanhanger vol gras achter een tractor met maaier gekanteld. Het ongeval gebeurde omstreeks 16:00 uur op de kruising van de Postweg met de Westzoom.

De politie heeft samen met de gemeente de Postweg in beide richtingen afgesloten. Niemand raakte bij het ongeval gewond.

Het ongeval gebeurde toen de aanhanger, rijdend richting Industrieterrein de Stroet, met de wielen aan 1 zijde op een vluchtheuvel terecht kwam en vanwege de hoge lading kantelde. De aanhanger was een maaicombinatie. De aanhanger raakte bij het ongeval twee bomen waarvan er 1 zeker is bezweken.

Het loonwerkersbedrijf wist de aanhanger zelf weer op de wielen te krijgen. Daarvoor moest wel de hele lading met gemaaid gras uit de aanhanger geschept worden.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.