Redactie 112 0 reactie(s) zo 23 juni 2019, 19:13

Meisje (10) lastiggevallen door man op de Telefoonweg in Ede

Laatst bijgewerkt: maandag 17:35 uur

EDE – Op 19 juni 2019 is een meisje van 10 jaar lastiggevallen door een man op een fiets die haar hardhandig vastpakte. Dit incident gebeurde omstreeks 12:30 a 12:45 uur op de Telefoonweg in Ede, nabij de spoorwegovergang bij de Kwantum.

Het gaat om een man van ongeveer 40-50 jaar, 1.70 meter, getint tot donkere huidskleur, sprak een buitenlandse taal, had stijl zwart met grijs haar, droeg een baard, donkerblauwe spijkerbroek, zwart shirt met een zwart vest.

Hij reed op een groen met blauwe oude herenfiets. Het meisje reed ook op een fiets. Dezelfde man had haar een dag eerder ook gevolgd toen zij op haar fiets naar school reed.

Bij het incident op de Telefoonweg heeft een mannelijke getuige zich met het incident bemoeid en heeft het meisje “bevrijd” van de man. Deze getuige heeft zich tot op heden nog niet gemeld. Bent u deze getuige of een getuige die het één en ander gezien heeft? Neem contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.