Logo 112Ede

Redactie 112 0 reactie(s) vr 26 juli 2019, 20:23

Brandweer rukt uit voor smeulende trafo van woning in Ede

Laatst bijgewerkt: maandag 17:35 uur

EDE – Op vrijdag 26 juli is de brandweer rond 19:50 uur uitgerukt naar de Johan Willem Frisolaan in Ede. Volgens de melding was er brand op het dak.

De brandweer heeft laten weten dat er geen brand is geweest. De bedrading van een trafo was aan het doorbranden in een houten kruipruimte onder het dak. De stroom bleef het gewoon doen.

Gelukkig waren de bewoners thuis en hebben we dit direct opgemerkt, vanwege de chemische stank die vrijkwam en de lampen die aansprongen en niet niet meer uitgingen. Dankzij het snelle handelen van de brandweer is dit niet verder tot brand ontwikkeld. Ook hebben zij een meting uitgevoerd, het bleek dat er een giftige gas was vrijgekomen. De brandweer heeft de boel geventileerd en is weer bezig om de spullen in te pakken.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.