Redactie 112 0 reactie(s) wo 31 juli 2019, 19:06

Politie zoekt Duitse auto na mogelijke vuurwapen dreiging bij woning in Ede

Laatst bijgewerkt: maandag 17:34 uur

EDE – Woensdagavond omstreeks 17.45 uur is de politie een woning in de Ostadestraat in Ede binnen gevallen. Even daarvoor was er een melding binnen gekomen dat twee mannen, waarvan één met een vuurwapen, een passant hadden bedreigd. Beiden waren even daarvoor uit deze woning gekomen. Dat was de reden waarom de politie met getrokken pistool en kogelwerende vesten de woning binnen ging.

De passant zag de twee mannen de woning uitkomen. Eén van hen dreigde met een vuurwapen. Beiden liepen vervolgens via het voetpad van de Ostadestraat naar de Rembrandlaan in de richting van de Stadspoort.

Signalementen
Verdachte 1:

-Leeftijd: ongeveer 33 jaar

-Lengte: 165 – 170 centimeter lang

-Afkomst: buitenlands uiterlijk

-Postuur: gezet

-Haar: donker

-Gezicht: vol

-Gezichtsbeharing: gezichtsbeharing rond mond en wangen van 2 millimeter lang

-Kleding: onbekend

Verdachte 2:

-Lengte: 160 centimeter lang

-Postuur: smal

-Afkomst: buitenlands uiterlijk

Kort nadat deze twee mannen waren weggelopen, kwamen er nog twee mannen de woning uit en liepen rustig de van Ostadestraat uit. Daar zijn geen signalementen van.

Kort na de melding werd gevraagd uit te kijken naar een grote zwarte Duitse personenauto met het kenteken EUSN819. Deze zou mogelijk betrokken zijn bij het conflict in de woning. De politie heeft nog heel veel vragen en het is nog onduidelijk wat er zich heeft afgespeeld in de woning. De politie startte direct na het incident met het onderzoek.

Getuigenoproep
Mocht u opnames hebben gemaakt of andere informatie bezitten die kan bijdragen tot het oplossen van deze zaak neemt u dan contact op met de politie. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.