Logo 112Ede

Redactie 112 0 reactie(s) do 29 augustus 2019, 1:43

Zeer grote brand bij Superkeukens in Veenendaal

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:33 uur

VEENENDAAL – In Veenendaal woedde in de nacht van woensdag op donderdag een zeer grote brand in een loods van Superkeukens aan de Smalle Zijde. De loods wordt gebruikt als magazijn. De brand brak iets na middernacht uit.

De brandweer heeft defensief van buitenaf ingezet omdat het niet meer verantwoordelijke was om naar binnen te gaan. De brandweer in richtte zich vooral op het voorkomen van de uitbreiding van de brand. Dit deden zij met 5 autospuiten 2 hoogwerkers en 2 watertransportsystemen. De brandweer heeft kunnen voorkomen dat de vlammen oversloegen naar de showroom.

De brand was korte tijd uitslaand, maar later was er vooral sprake van veel rookontwikkeling. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

De brandweer is de komende uren nog bezig met nablussen. Door het snel en grootschalig inzetten van bluseenheden is voorkomen dat het gehele pand verloren is gegaan.De Nijverkamp is donderdagochtend beperkt bereikbaar vanwege brandslangen over de weg. De Smalle Zijde is tot nader orde geheel afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

112 Veenendaal

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Veenendaal lees je in onze categorie 112 Nieuws Veenendaal. Alle 112 alarmeringen uit Veenendaal kan je live volgen via 112 meldingen Veenendaal.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.