Logo 112Ede

Redactie 112 0 reactie(s) za 28 september 2019, 17:38

Flinke ravage na aanrijding op kruising Kastelenlaan in Ede

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:33 uur

EDE – Op de kruising Slotlaan met de Kastelenlaan in Ede heeft zaterdagmiddag rond 17:00 uur een flinke aanrijding plaatsgevonden. Twee auto’s kwamen met elkaar in botsing, door de klap kwam een auto op het fietspad en raakte weer een verkeerslicht.

Twee ambulances kwamen ter plaatse. Vier inzittenden zijn door ambulancemedewerkers onderzocht. Vanwege de afhandeling van het ongeval was de kruising deels afgesloten. De schade is aanzienlijk. Doordat een verkeerslicht is geraakt gingen alle stoplichten uit op de kruising.

112 Ede

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Ede lees je in onze categorie 112 Nieuws Ede. Alle 112 alarmeringen uit Ede kan je live volgen via 112 meldingen Ede.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.