Redactie 112 0 reactie(s) ma 07 oktober 2019, 22:02

Brandweer van Lunteren en Renswoude rukken uit voor ‘brand’

Laatst bijgewerkt: maandag 17:32 uur

LUNTEREN – Aan de Postweg in Lunteren is maandagavond brand uitgebroken in een werkplaats. De brandweer van Lunteren en Renswoude rukte rond 20:00 uur uit naar Snellen Stenen.

Gelukkig bleek het om een geplande oefening te gaan. Ook een OvD uit Ede en de hoogwerker uit barneveld deden mee aan de oefening. Bij een bedrijfsongeval was iemand klem komen te zitten onder een heftruck. Ook was er brand ontstaan op een zolderverdieping met een doorslag naar een andere ruimte waar nog een grote dieseltank stond. De brandweer korpsen konden na ongeveer een uur weer inpakken. De brandweer korpsen bedanken Snellen Stenen voor het beschikbaar stellen van de locatie.

Voor de brandweer korpsen is het doel van de oefening de onderlinge samenwerking te versterken bij incidenten. Zeker omdat het korps Renswoude onderdeel is van de Veiligheids Regio Utrecht en de korpsen van Barneveld en Lunteren onderdeel zijn van de Veiligheids en Gezondheidsregio Gelderland Midden.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.