Redactie 112 0 reactie(s) do 10 oktober 2019, 16:54

Drugsdealer van de straat gehaald in Ede

Laatst bijgewerkt: maandag 17:32 uur

EDE – Vanaf april 2019 ontving de politie in Ede signalen vanuit de wijken dat er door een persoon zou worden gedeald in drugs. De afgelopen maanden hebben zij hier onderzoek naar gedaan.

Op 22 augustus zijn afnemers van deze dealer op heterdaad aangehouden. Bij deze afnemers troffen agenten de door hen gekochte harddrugs aan. Aan het einde van de dag is de dealer op het station Ede-Wageningen, net voordat hij de trein wilde pakken, aangehouden. Hij heeft zich bij de aanhouding nog verzet, maar dat mocht niet baten.

Alle aangetroffen drugs zijn in beslag genomen. Ook is het vervoersmiddel van de dealer in beslag genomen, deze gebruikte hij namelijk om zijn drugs door Ede te vervoeren.

Het onderzoek is bijna afgerond en het dossier zal worden ingezonden naar justitie. De dealer moet zich gaan verantwoorden voor de rechter.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.