Logo 112Ede

Redactie 112 0 reactie(s) zo 24 november 2019, 16:56

Kleine keukenbrand in Stroombergflat Ede

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:31 uur

EDE – Op zondag 24 november zijn de hulpdiensten omstreeks 16:30 uur gealarmeerd voor een woningbrand aan de Nieuwe Maanderbuurtweg in Ede. Uit één van de appartementen op de vierde etage van de Stroombergflat kwam lichte rook. De buren zagen dit en belden 112, aldus een getuige.

De brandweer kwam met spoed met een blusvoertuig en hoogwerker ter plaatse. Men heeft bij aankomst de deur van de flatwoning geforceerd, waarna de brandweerlieden een brandje in de keuken ontdekten. Men hoefde niet te blussen met water, het incident was al snek meester waarna het appartement is geventileerd.

Wat er precies in brand heeft gestaan en hoe het brandje kon ontstaan, is niet bekend. Niemand raakte gewond.

112 Ede

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Ede lees je in onze categorie 112 Nieuws Ede. Alle 112 alarmeringen uit Ede kan je live volgen via 112 meldingen Ede.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.