Logo 112Ede

Redactie 112 0 reactie(s) zo 09 februari 2020, 20:03

Bewoner betrapt inbreker en achtervolgt hem totdat politie aanwezig is

Laatst bijgewerkt: maandag 17:28 uur

EDE / ARNHEM – Vrijdag 7 februari kreeg de politie een melding van een heterdaad inbraak in Ede. Een bewoner had op heterdaad een inbreker in zijn eigen woning ontdekt en belde direct 112.

De inbreker wilde er van door gaan, maar de melder achtervolgde hem en kon op die manier zijn locatie door blijven geven aan de meldkamer. Hierdoor konden aangestuurde eenheden snel ter plaatse komen en de inbreker aanhouden. De verdachte bleek een bekende woninginbreker te zijn en is momenteel ingesloten. De recherche is de zaak aan het onderzoeken.

Op de vluchtroute heeft de politie nog een tas met gestolen goederen aangetroffen, deze is nu weer bij de rechtmatige eigenaar. Uit de fouillering kwamen ook nog diverse, vermoedelijk gestolen, goederen naar boven. De man wordt ook verdacht van de inbraak in Rijkerswoerd. De politie heeft nog geen eigenaar bij deze goederen kunnen vinden. Herken je de goederen op de foto’s? Geeft dat dan door op telefoonnummer 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.