Redactie 112 0 reactie(s) vr 14 februari 2020, 5:43

Beginnend bestuurder onder invloed met 110 km/u door Ede

Laatst bijgewerkt: maandag 17:28 uur

EDE – In de nacht van donderdag op vrijdag 14 februari omstreeks 00:27 uur, reed de politie van Ede over de Keesomstraat. De agenten zagen op dat moment een personenauto met hoge snelheid de Galvanistraat op rijden. Gezien de hoge snelheid, besloten zij het voertuig te volgen. Toen zij echter zelf de Galvanistraat in reden, zagen wij dat het voertuig al bijna uit het zicht was verdwenen. De politie moest alles uit de kast halen om bij het voertuig in de buurt te komen.

Toen zij uiteindelijk in de buurt van het voertuig waren voerden wij een snelheidsmeting uit. Deze meting resulteerde in een uitslag van 110 km/u waar 50 km/u is toegestaan. De bestuurder kon uiteindelijk op de oprit van de A30 door de agenten worden staande gehouden.

Tijdens de controle bleek dat wij te maken hadden met een beginnend bestuurder. Deze bestuurder bleek op dat moment ook onder invloed van alcohol te rijden. Gezien het overschrijden van de max. snelheid en het rijden onder invloed van alcohol is de bestuurder aangehouden. Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd. De verdachte krijgt een fikse geldboete en mag zich hoogstwaarschijnlijk bij justitie verantwoorden voor zijn gedrag.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.