Logo 112Ede

Redactie 112 0 reactie(s) di 18 februari 2020, 17:56

Politie Ede zoekt getuigen van snelkraak bij de Albert Heijn aan het Rozenplein

Laatst bijgewerkt: maandag 17:28 uur

EDE – Op zondag 16 februari 2020, omstreeks ‪04:00 uur‬, heeft er een snelkraak plaatsgevonden bij een filiaal van de Albert Heijn, gelegen aan het Rozenplein in Ede. De daders hebben een ruit aan de zijkant van het filiaal vernield om binnen te komen. Vervolgens werd het rolluik achter de informatiebalie vernield. De daders gingen er vandoor met een grote hoeveelheid tabakswaren.

Bij de snelkraak werd een voertuig gebruikt. Tijdens de snelkraak zijn twee personen (een wandelaar en fietsster) de achterzijde van de Albert Heijn gepasseerd en mogelijk getuige geweest van de snelkraak. Ben je getuige geweest of heb je meer informatie welke kan bijdragen aan het onderzoek, neem contact op met de politie via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.