Logo 112Ede

Redactie 112 0 reactie(s) zo 15 maart 2020, 5:19

Auto vliegt in brand na aanrijding in Heelsum [video]

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:27 uur

HEELSUM – In de nacht van zaterdag op zondag 15 maart heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden op de N225 ter hoogte van de toerrit naar de A50 in Heelsum. Hier waren 2 personen auto’s bij betrokken.

Beide voertuigen kwamen uit de richting van Renkum. Een BMW stond bij de stoplichten rechts voorgesorteerd om de A50 op te rijden. Een Volkswagen Polo knalde met hoge snelheid achterop de BMW. Hierop vloog de BMW in brand.

De bestuurder van de BMW kon op tijd zijn voertuig verlaten Hij raakte licht gewond en is in de ambulance onderzocht. Vervolgens kon hij even later met zijn ouders mee naar huis.

De bestuurder van de volkswagen Polo zou volgens omstanders beschonken zijn. Hij is aangehouden. De BMW brandde helemaal uit, en werd door de berger weggetakeld. De polo liep forse schade aan de voorzijde op, ook deze werd afgesleept.

112 Heelsum

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Heelsum lees je in onze categorie 112 Nieuws Heelsum. Alle 112 alarmeringen uit Heelsum kan je live volgen via 112 meldingen Heelsum.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.