Redactie 112 0 reactie(s) za 28 maart 2020, 22:15

Loods in brand aan de Laarweg in Harskamp

Laatst bijgewerkt: maandag 17:27 uur

HARSKAMP – Aan de Laarweg in Harskamp heeft zaterdagavond rond 22:00 uur een grote brand gewoed in een loods. In de loods was gereedschap opgeslagen. Bij aankomst van de brandweer stond de loods al volledig in brand. Meerdere water- en extra brandweerwagens waaronder de hoogwerker uit Ede werden opgeroepen.

De brandweer laat de loods achter een woning gecontroleerd afbranden. In de loods stonden enkele gasflessen welke tot ontploffing kwamen. Wat de oorzaak van de brand is is niet bekend. Een brandweerwagen heeft een achterliggende boerderij met een rietenkap afgeschermd.

Doordat omstanders de brandweer blokkeerde kwam een brandweerwagen vast te zitten. Met een tractor is deze weer uit de berm getrokken.

Deel dit artikel

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.