Redactie 112 0 reactie(s) di 14 april 2020, 21:56

Auto vliegt al rijdend in brand en botst tegen lantaarnpaal in Hoenderloo

Laatste update: 23 aug 2021 17:26 uur

HOENDERLOO – Op de Otterloseweg ter hoogte van de Brouwersweg in Hoenderloo is dinsdagmiddag een auto tegen een lantaarnpaal gebotst nadat deze al rijdend in brand was gevlogen.

De brandweer en politie kregen rond 17.10 uur een melding binnen van een autobrand. De politie was snel ter plaatse, zij waren namelijk al in de buurt. Bij aankomst stond de auto tegen een lantaarnpaal aan en al volledig in brand. De bestuurster had zich inmiddels wel zelf in veiligheid kunnen brengen. De brandweerlieden van het korps uit Hoenderloo waren ook snel ter plaatse en hadden het vuur snel onder controle. Echter moest de auto wel als verloren worden beschouwd.

De bestuurster verklaarde dat ze al rijdend rook onder de motorkap zag komen waarna al snel vlammen zichtbaar waren. Omdat ze niet kon remmen door een of andere manier zag ze geen andere mogelijkheid om de auto tegen de lantaarnpaal aan te zetten zodat die tot stilstand kwam. De bestuurster raakt niet gewond.

De Otterloseweg was vanwege de brand enige tijd afgesloten. Het verkeer moest dan ook omkeren. Na ongeveer 30 minuten werd de weg weer deels vrijgegeven en regelde de politie het verkeer langs de auto heen.

De auto is door een berger afgesleept.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons