Redactie 112 0 reactie(s) vr 17 april 2020, 21:52

Edese agenten vanuit flat bekogeld met ei

Laatst bijgewerkt: maandag 17:26 uur

EDE – Op 15 april zagen agenten in Ede dat er een verkeersovertreding gepleegd werd op de Arnold Koningstraat. Toen zij bezig waren met het uitschrijven van deze bekeuring werden zij vanuit de naastgelegen flat toegeschreeuwd. Deze persoon schreeuwde naar ons, dat wij geen bekeuring mochten uitschrijven. De agenten zagen dat deze persoon vervolgens richting het trappenhuis van de flat liep.

De agenten zijn vervolgens verder gegaan met het uitschrijven van de bekeuring. Vervolgens hoorden zij iets met een doffe klap naast ons terecht komen. Toen zij goed keken, zagen zij dat zij bekogeld waren met een ei. De agenten keken vervolgens richting de flat en zagen dat er meerdere personen op de galerij stonden te kijken. Ondertussen was de persoon, die eerder vanuit de flat naar de agenten aan het schreeuwen was ook beneden. Zij zagen en hoorden dat de persoon direct verbaal aanwezig was. De persoon bemoeide zich met de staandehouding en vond dat zij geen bekeuring mocht uitschrijven.

De agenenten namen op dat moment zelfs de moeite om de persoon uit te leggen waarom de bekeuring uitgeschreven werd. Echter was dit aan dovemans oren bestemd, want de persoon vond het nodig om de agenten hierop te beledigen. De persoon werd direct aangehouden. De persoon die de verkeersovertreding pleegde heeft uiteindelijk ook een bekeuring gekregen en kon zijn weg vervolgen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.