Redactie 112 0 reactie(s) zo 19 april 2020, 16:19

Bestuurder zwarte BMW rijdt in op agent en laat spoor van vernieling achter in Ede

Laatst bijgewerkt: maandag 17:26 uur

EDE – In de nacht van zaterdag op zondag, omstreeks 00:15 uur, tijdens een controle van een voertuig op de Parkweg in Ede, zag een agent dat een zwarte BMW tegen de richting in zijn kant op kwam rijden. De agent gaf de bestuurder een stopteken en deze leek vaart te minderen. Toen de BWM vlak bij de agent was, gaf de bestuurder gas en reed recht op hem af. Doordat hij opzij sprong werd een aanrijding voorkomen. De agent doet aangifte van poging doodslag.

De bestuurder van de BMW ging er op hoge snelheid vandoor en reed via het Zuidplein en de Oude Bennekomseweg in de richting van de Emmalaan. Ondanks een zoekactie zijn de betrokken bestuurder en de BWM nog niet aangetroffen. Een deel van zijn kenteken, een Nederlands kenteken, is bij de politie bekend.

Niet veel later die nacht kwamen meldingen van aanrijdingen op de Allebesstraat en ook op de Berckheydestraat waarbij de veroorzaker er vandoor was gegaan. Uit verklaringen bleek dat deze aanrijdingen kennelijk zijn veroorzaakt door een bestuurder van een zwarte BMW die volgens getuigen als een dwaas door de woonwijk had gereden. Het kan niet anders dan dat ook de BMW schade heeft.

Uiteraard is de politie op zoek naar de BMW en zijn bestuurder, maar naar mensen:
– die iets hebben waargenomen van het incident op de Parkweg
– die iets hebben waargenomen van een van de aanrijdingen op de Berckheydestraat en de Allebestraat.
– die die BMW hebben zien rijden
– die mogelijk camerabeelden hebben van de incidenten en/of de BMW op een andere locatie
– die ook slachtoffer zijn geworden van verlaten plaats ongeval veroorzaakt door deze bestuurder

Heb je informatie laat het de politie dan weten. Dit kan door te bellen met 0900-8844 of door te bellen met Meld Misdaad Anoniem. (M: 0800-7000).

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.