Logo 112Ede

Redactie 112 0 reactie(s) vr 24 april 2020, 15:53

Zwaar beschonken man bevuilt en vernielt cel in Ede

Laatst bijgewerkt: maandag 17:26 uur

EDE – GDonderdagavond werd de politie gestuurd naar de Hoog Manen in Ede. Daar stond een man die andere mensen aan het lastigvallen was. Toen agenten daar aankwamen zagen zij dat de man ernstig onder invloed was van alcohol. Er was geen fatsoenlijk gesprek met de man te voeren was en dat hij nergens aan mee wilde werken. Hierop konden de agenten niets anders dan de man aanhouden en in te sluiten voor onder andere openbaar dronkenschap.

Toen de man uiteindelijk was ingesloten in het cellen complex besloot de man zich van zijn slechtste kant te laten zien. De man liet in zijn cel al zijn ontlasting gaan en dit met zijn handen overal aan af te vegen. Toen agenten vanochtend met de man in gesprek wilde gaan over wat er allemaal gebeurd is, werden zij beledigd. Gezien de situatie is de man opnieuw aangehouden voor het vernielen van de cel. Omdat de cel door een speciaal schoonmaakbedrijf gereinigd moet worden, is de cel enkele uren buiten gebruik geweest. Justitie zal uiteindelijk een oordeel geven over de gepleegde strafbare feiten. Tevens zullen kosten van het schoonmaakbedrijf ook verhaald worden op de man.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.