Redactie 112 0 reactie(s) za 16 mei 2020, 16:15

Twee gewonden bij ongeluk met paard en wagen in Lunteren [video]

Laatst bijgewerkt: maandag 17:25 uur

LUNTEREN – In het Lunterse Buurtbos is zaterdagmiddag een ongeluk gebeurd met paard en wagen. Het paard is op hol geslagen, waarna de aangespannen kar tegen een boom botste. Hierbij kwamen de man en een vrouw uit Lunteren die op de kar zaten, ten val en raakte gewond.

Rond 14.30 uur kwam er een melding binnen bij de hulpdiensten. Er is toen met veel mensen gezocht naar de twee personen. Er werd een traumahelikopter ingezet, brandweermannen hebben gebruik gemaakt van crossmotors, mountainbikes en ook boswachters en menners op paarden hielpen mee.

Na drie kwartier waren de slachtoffers gevonden. De brandweer heeft een speciaal voertuig laten komen om hen uit het bos te halen. Beide slachtoffers zijn door de ambulancemedewerkers en het traumateam behandeld en rond 16.00 uur, anderhalf uur na de eerste melding, overgebracht naar het ziekenhuis.

Deel dit artikel

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.