Redactie 112 0 reactie(s) zo 07 juni 2020, 16:42

Hond Tancho blaft buurt wakker bij autobrand in Ede

Laatst bijgewerkt: maandag 17:25 uur

EDE – In de nacht van zaterdag op zondag 7 juni is er een autobrand geweest aan de Lucas de Kockstraat in Ede. Gelukkig was deze snel onder controle. De brand begon aan de achterzijde. Of het om brandstichting gaat, moet nog worden onderzocht.

De 7 jarige Tancho heeft de brand ontdekt, verteld hij tegen een verslaggever ter plaatse ,,Die hond bleef maar blaffen en piepen”, zegt de omwonende eigenaar van de viervoeter. ,,Ik ben daarom maar gaan kijken, en toen zag ik iets flikkeren bij die auto. Natuurlijk heb ik meteen de brandweer gebeld.”

Toen de brandweer ter plaatse kwam, waren omwonenden al bezig met een tuinslang om de brand te blussen. Later deze dag, zal er onderzoek aan de auto plaats vinden.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.