Redactie 112 0 reactie(s) ma 15 juni 2020, 16:33

Inbreker Ede laat gestolen goederen achter, mist u iets uit uw koelkast?

Laatst bijgewerkt: maandag 17:25 uur

EDE – Maandagochtend vroeg kreeg de politie de melding dat er een inbreker aan de Rembrandtlaan in Ede overlopen was. De politie is met meedere wagens naar de locatie gereden en hebben daar, na een korte zoektocht, een verdachte aangehouden. Na de aanhouding bleek het geen onbekende te zijn van de politie.

Tijdens het onderzoek bleek dat er in de nabije omgeving goederen achtergelaten waren die mogelijk afkomstig zijn van diefstal. Mogelijk dat de verdachte, voor dit incident, een bezoek aan een ander adres heeft gepleegd.

Herkent u de goederen op de foto en/of mist u deze bijvoorbeeld uit uw koelkast? Dan wil de politie het graag weten! Bel dan met 0900-8844 en vermeld het referentienummer PL0600-2020272554.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.