Logo 112Ede

Redactie 112 0 reactie(s) ma 15 juni 2020, 22:52

Bestelwagen rijdt verkeerslicht uit de grond in Ede

Laatst bijgewerkt: maandag 17:25 uur

EDE – Op de Slotlaan in Ede is maandagavond na een aanrijding met een verkeerslicht een bestelwagen in brand gevlogen. Het ongeval gebeuren omstreeks 22:15 uur op de kruising bij de Hogerhorst.

Door onbekende oorzaak raakte de automobilist de macht over het stuur kwijt en reed hard tegen een verkeerslicht aan die daarbij volledig werd vernield. Omdat het voertuig na de botsing in brand vloog werd ook brandweer gestuurd. Een passerende automobilist wist het vuur te blussen met een eigen brandblusser.

Toen de politie arriveerde moest de bestuurder blazen waarna deze bleek teveel gedronken te hebben. De bestuurder is vervolgens aangehouden.

De aanwezige motoragent is toen zo vriendelijk geweest om de gebruikte brandblusser om te ruilen met een nieuwe uit een politiewagen van een collega.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.