Redactie 112 0 reactie(s) ma 22 juni 2020, 17:28

Bestuurder scooter gaat ervandoor na aanrijding met fietser op de Proosdijerveldweg in Ede

Laatst bijgewerkt: maandag 17:24 uur

EDE – Zondag 21 juni heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Rijksweg N224 kruising Proosdijerveldweg in Ede. Het ongeval tussen een fietser en een (snor)scooter vond omstreeks 14:30 uur, plaats. De bestuurder van de (snor)scooter heeft kort stilgestaan bij de fietser die door de aanrijding ten val was gekomen. Een getuige heeft de bestuurder horen zeggen dat hij snel weg moest, waarop de bestuurder op zijn (snor)scooter is weggereden richting het bos bij Kernhem.

De getuige kon het volgende signalement opgeven: Man, negroïde, ongeveer 175 cm lang, ongeveer 16 jaar oud. De (snor)scooter is bruin dan wel rood van kleur.

De politie is op zoek naar de identiteit van de bestuurder van deze (snor)scooter en het kenteken hiervan. Ben je getuige geweest van dit ongeval of weet jij aan de hand van het signalement de identiteit of het kenteken? Dan hoort de politie dat graag via 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.