Redactie algemeen 0 reactie(s) ma 29 juni 2020, 20:40

Familie en vrienden herdenken Shelley

Laatste update: 23 aug 2021 17:24 uur

EDE – Op maandagavond 29 juni heeft er een herdenking plaatsgevonden aan de Jan Th Tooroplaan in Ede. De herdenking was georganiseerd door de familie van Shelley.

Tijdens deze herdenking vertelde de moeder van Shelley haar verhaal. Ook vroeg ze aan iedereen de 2 mannen die zijn vrijgelaten, om deze met rust te laten. Want zij hebben er niets mee te maken. Hierna was een vriendin van Shelley aan het woord en haalde mooie herinneringen op. Zij sloot haar speech af met een toost op Shelley.

Donderdag is de crematie, de familie verzoekt iedereen om een erehaag te maken vanaf de Lucas de Kockstraat vanaf 13.15 uur tot aan crematorium Slingerbos. Na de 2 toespraken werden er bloemen bij een boom gelegd waar een grote foto van Shelley hangt.

De opkomst was groot, ruim 100 personen waren aanwezig, familie, buurtbewoners, vrienden en belangstellenden.

De Edese kwam vorige week om het leven in haar woning aan de Jan Th. Tooroplaan. Naar aanleiding van haar overlijden zit haar 23-jarige vriend vast. Twee andere mannen die op de avond van het incident werden aangehouden bij de woning zijn weer op vrije voeten gesteld.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons