Redactie 112 0 reactie(s) di 07 juli 2020, 19:59

Tientallen boeren verzamelen zich in Wekerom om aangifte te doen tegen Carola Schouten

Laatst bijgewerkt: maandag 17:24 uur

WEKEROM – Dinsdagavond rond half 8 verzamelden tientallen boeren uit de omgeving in Wekerom om aangifte te doen bij de politie.

Bij Café, Cafetaria het Witte Paard ging de stoet richting het politiebureau. De boeren kwamen met enkele tientallen tractoren naar het politiebureau om aangifte te doen tegen Minister van Landbouw, Carola Schouten. Op meerdere plekken in Nederland wordt vandaag aangifte gedaan tegen het veevoerbeleid van de minister, waarbij de uitstoot van het stikstof uit het mest verlaagd zal worden door minder eiwit toe te staan in het veevoer. De boeren zijn het daar niet mee eens.

Maandag werd eveneens al aangifte gedaan tegen de minister. Ook toen stonden er 30/40 tractoren bij het politiebureau in Veenendaal. Zelfs een groep boeren uit Leersum was aangesloten in Wekerom.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.