Logo 112Ede

Redactie 112 0 reactie(s) ma 20 juli 2020, 17:48

Vier gewonden bij frontale aanrijding op de Valkseweg in Barneveld

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:24 uur

BARNEVELD – Op de Valkseweg – N801 tussen Barneveld en Wekerom heeft maandagmiddag 20 juli een ongeval plaatsgevonden. Omstreeks 17:25 uur kwamen ter hoogte van de Puurveenseweg twee voertuigen frontaal met elkaar in botsing.

Bij het ongeval zijn vier gewonden gevallen. Omstanders hebben de gewonden opgevangen in afwachting van de hulpdiensten. Over de ernst van de verwondingen is nog niets bekend. In elk geval een kind en twee volwassenen worden naar het ziekenhuis gebracht. De N801 is voorlopig dicht.

Volgens getuigen stond een mercedes sprinter bus stil om af te slaan, de bestuurder van de groene bestelwagen zag het te laat. Hij  remt en wijkt uit en klapt frontaal op de grijze Peugeot die vanaf De Valk aan komt rijden. 

De personenauto werd bestuurd door den 35-jarige man uit Barneveld. De bestelbus door een 18-jarige man uit Harskamp.

112 Barneveld

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Barneveld lees je in onze categorie 112 Nieuws Barneveld. Alle 112 alarmeringen uit Barneveld kan je live volgen via 112 meldingen Barneveld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.