Logo 112Ede

Redactie 112 0 reactie(s) za 25 juli 2020, 8:13

Politie pakt twee minderjarige autodieven op in Ede na achtervolging

Laatst bijgewerkt: maandag 17:23 uur

EDE – De politie in Ede heeft zaterdagmorgen twee autodieven aangehouden aan de Zandlaan in Ede. Het volgende bericht schrijft de politie op facebook. 
 
Ik denk dat wij vanochtend een aantal inwoners van Ede een vroege zaterdagochtend hebben bezorgd. Vanochtend, omstreeks 04:35 uur, kregen wij een melding van een heterdaad autodiefstal. Gelukkig waren we in de buurt en kon we de auto snel traceren. Na een wilde achtervolging door de Maandereng en Ede-zuid, waarbij de bestuuder maar net de macht over het voertuig kon houden, hebben we uiteindelijk op de Zandlaan een tweetal minderjarige personen aan kunnen houden. Wij moesten de bestuurder alleen een handje helpen om te stoppen wat helaas gepaard ging met de nodige schade aan zowel het gestolen voertuig als enkele politieauto’s. Gelukkig is iedereen er heelhuids vanaf gekomen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.