Logo 112Ede

Redactie 112 0 reactie(s) di 11 augustus 2020, 15:31

Cabriolet vast in greppel Harskamp, bestuurster door brandweer bevrijd

Laatst bijgewerkt: maandag 17:23 uur

HARSKAMP – Op de Harderwijkerweg in Harskamp is dinsdagmiddag een cabriolet in een greppel gereden. Het ongeval gebeurde omstreeks 13:30 uur.

Hulpdiensten waaronder de brandweer rukt er direct uit. De bestuurster van het voertuig raakte bij het ongeval bekneld. Hulpdiensten proberen haar te bevrijden. Omstanders zorgde voor een paraplu zodat de vrouw in de schaduw kon zitten. De bestuurster raakte licht gewond en is door de brandweer uit haar voertuig bevrijd. De vrouw, die op een camping in de buurt verblijft, is vervolgens door de ambulancemedewerkers thuisgebracht.

Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de sloot gehaald en afgevoerd. Vanwege het ongeval was de Harderwijkerweg – N310 gedeeltelijk afgesloten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.