Logo 112Ede

Redactie 112 0 reactie(s) zo 30 augustus 2020, 16:40

Honderden mensen zoeken in Apeldoorn naar vermiste Dennis [update]

Laatst bijgewerkt: maandag 17:22 uur

APELDOORN – Honderden vrijwilligers zijn zondagochtend bij elkaar gekomen om te helpen zoeken naar de sinds woensdag vermiste Dennis Schoonhoven. Alle vrijwilligers verzamelen zich aan de Distelvlinderlaan en krijgen daar een eigen gebied om te zoeken. De kaart van Apeldoorn is ingedeeld in vakken en ieder team krijgt een eigen vak. Stichting CPV (Coördinatie Platform Vermissing) coördineert de actie. Naast de honderden mensen die werden ingezet, werden ook drones en warmtebeeldcamera’s ingezet bij de zoektocht.

Sinds een psychose begin dit jaar kreeg verbleef de 24-jarige Dennis in een gesloten instelling in Apeldoorn, maar woensdag wist hij de instelling te verlaten.

Update

In Apeldoorn is zondagavond een lichaam gevonden in het water aan het Operaplein. Dat bevestigt de politie. In Apeldoorn verdween woensdag de 25-jarige Dennis Schoonhoven. Een grote zoekactie naar hem bleef eerder op de dag nog zonder resultaat.

De plek van de vondst ligt op enkele tientallen meters van de plek waar de vermiste man woensdag voor het laatst werd gezien. Dat was de Action in winkelcentrum Anklaar.

Zie ook:

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.