Logo 112Ede

Redactie 112 0 reactie(s) wo 30 september 2020, 16:46

Slachtoffer bevrijd door brandweer na ongeval in Harskamp

Laatst bijgewerkt: maandag 17:22 uur

HARSKAMP – Op de Harderwijkerweg N310 in Harskamp is woensdagmiddag rond 13:35 uur een ongeval gebeurd. Op de kruising met de Braeckweg ging het mis. Een auto met een aanhanger met hooi kwam uit de braeckweg en kwam in botsing met een vrachtwagen die op de harderwijkerweg reed. De chauffeur van vrachtwagen heeft nog geprobeerd uit te wijken, maar raakte de auto toch waarbij deze om zijn as tolde en in de sloot terecht kwam. Toevallig passerende militairen hebben eerste hulp verleend.

Bij het ongeval raakte 2 personen gewond, waarvan 1 persoon na bevrijd te zijn door de brandweer met spoed is afgevoerd naar het ziekenhuis. De ravage is aanzienlijk. De N310 was tot 15:00 uur dicht door het ongeval.

De brandweer heeft in samenwerking met de militairen de brokstukken van de weg geveegd. Een berger zal de auto afslepen. De vrachtwagen kon op eigen kracht verder.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.