Logo 112Ede

Redactie algemeen 0 reactie(s) ma 05 oktober 2020, 20:00

Shelley Bosch (22) herdacht in Ede, rechtszaak tegen Tonnie E. vandaag van start

Laatst bijgewerkt: maandag 17:21 uur

EDE – Maandagavond 5 oktober rond 18.45 uur vond een herdenking plaats voor de 22-jarige Shelley Bosch, welke overleden werd aangetroffen in haar woning op 23 juni aan de Jan Th. Tooroplaan in Ede. Ze was met een groot aantal messteken om het leven gekomen.

Kort daarop werden drie verdachten aangehouden maar twee broers uit Ede en Wageningen werden na het eerste onderzoek weer vrijgelaten. Zij waren naar de woning gekomen vlak na het incident. De rechtszaak tegen Tonnie E. is vandaag van start gegaan. De pro-forma zitting vond vandaag plaats. Vanavond vindt een herdenking plaats op een veldje aan de Lucas de Kockstraat / Jean Steenlaan.

Het idee van een herdenking is van een vriendin van Shelly. Tientallen shirts en vlaggen werden gedrukt met een foto van Shelly.

Zie ook:

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.