Logo 112Ede

Redactie algemeen 0 reactie(s) do 08 oktober 2020, 19:13

Hoofdweg Ederveen in november afgesloten vanwege werkzaamheden

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:21 uur

EDERVEEN – Van 26 oktober tot 27 november zijn er wegwerkzaamheden aan de Hoofdweg en Bruinehorst in Ederveen. Een deel van het asfalt wordt vervangen en het riool krijgt een onderhoudsbeurt.

Op de Hoofdweg en Bruinehorst Ederveen tussen de Spinnebosweg en de Luntersekade, is op een aantal locaties spoorvorming ontstaan. Op deze locaties en rond de putranden wordt het asfalt vervangen. Daarnaast krijgen de punaises (ronde drempels) op de kruisingen de Zicht, Hortensiastraat, Seringstraat en Bruinehorst nieuwe bestrating. De rioolputten en het rioolstelsel tussen de Bruinehorst en Schras krijgen een onderhoudsbeurt. Aannemersbedrijf van Gelder voert de asfaltwerkzaamheden uit, Hendrikse het onderhoud aan het riool.

Twee fasen

De werkzaamheden vinden plaats in twee fasen:

Fase 1 – 26 oktober t/m 30 oktober
Hoofdweg Ederveen vanaf de kruising Spinnebosweg t/m de kruising Bruinehorst/Luntersekade. Dit deel van de weg is in deze periode volledig afgesloten.

Fase 2 – 2 november t/m 27 november
Hoofdweg Ederveen van de kruising Bruinehorst t/m de kruising Schras. Dit deel van de weg is in deze periode volledig afgesloten.

Omleidingen

Tijdens de werkzaamheden is de Hoofdweg afgesloten voor verkeer. U kunt twee omleidingen volgen:

  1. Oostelijke omleiding: Via de Meikade, Luntersekade en Tienminutenweg
  2. Westelijke omleiding: Via de Brinklanderweg, Munnikenweg, Veerweg en N224

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.