Logo 112Ede

Redactie 112 0 reactie(s) vr 09 oktober 2020, 15:47

Auto total loss na aanrijding met hert op de Apeldoornseweg in Otterlo

Laatst bijgewerkt: maandag 17:21 uur

EDE / OTTERLO – Vanmorgen vroeg ontving de politie een melding van een aanrijding met een dier op de Apeldoornseweg (N304), de weg van Ede naar Otterlo. Op de plaats aangekomen troffen agenten de bestuurster gezond, maar wel zeer ontdaan naast de totaal vernielde auto in de berm aan. Een hert was plotseling de weg overgestoken, waardoor de bestuurster geen kans had om nog te remmen.

Met circa 80 km/uur (toegestane snelheid) werd het hert aangereden. Deze troffen de agenten 25 meter verder in het bos aan. Het beestje heeft de aanrijding niet overleefd, de auto is nagenoeg total loss.

Rijd met gepaste snelheid over de Veluwe en wees u bewust van de overstekende dieren. Dit had ook heel anders af kunnen lopen voor de bestuurster, zeker wanneer het gewei van het mannelijke hert door de voorruit was gekomen.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.