Logo 112Ede

Redactie 112 0 reactie(s) ma 12 oktober 2020, 4:06

Gewonde vrouw aangetroffen op fietspad tussen N224 en het Grootveld in Ede

Laatst bijgewerkt: maandag 17:21 uur

EDE – Zondagavond 11 oktober om 23.31 uur is een gewonde vrouw aangetroffen op het fietspad tussen Rijksweg N224 en het Grootveld in Ede. Het slachtoffer was rond 21.00 uur in de omgeving van de voetbalkooi op het Grootveld aan het hardlopen toen ze werd aangevallen. Hierbij werd ze hard geslagen en in hulpeloze toestand achtergelaten. De vrouw werd omstreeks 23:30 uur gevonden door een voorbijganger die de hulpdiensten alarmeerde.

Er waren zeker zes politieauto’s ter plaatse en één ambulance. Ook reden er politieauto’s door de wijk Veldhuizen met zoeklichten. De vrouw is behandeld in de ambulance en overgebracht naar een ziekenhuis.

De politie heeft het gebied groot afgezet en doet onderzoek. Agenten ter plaatse konden over het incident geen mededelingen doen.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.