Redactie 112 0 reactie(s) di 13 oktober 2020, 22:38

Brandweer rukt uit naar Coöperatie “De Valk Wekerom” in Lunteren

Laatst bijgewerkt: maandag 17:21 uur

WEKEROM – De brandweer is dinsdagavond uitgerukt voor een brandmelding bij Coöperatie “De Valk Wekerom” aan de Hoge Valkseweg in Lunteren. Een automatische brandmelding kwam om 21:53 uur binnen bij 112 Meldingen Lunteren.

Bij aankomst van de brandweer bleek er daadwerkelijk brand te zijn. Even later werd opgeschaald naar middelbrand en werden naast De Valk ook de korpsen van Kootwijkerbroek en Barneveld gealarmeerd. Er was brand ontstaan in een machine waarin brokken worden gemaakt voor veevoer. De machine kon snel open geschroefd worden om de brand te blussen, aldus woordvoerder Allard Schimmel. De brand was binnen een half uur onder controle. De aanwezige werknemers liepen geen gevaar tijdens het ontstaan van de brand.

Deel dit artikel

Video

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.