Logo 112Ede

Redactie 112 0 reactie(s) zo 18 oktober 2020, 16:46

Vermiste vrouw aangetroffen na grote zoekactie met paarden en drone in Wekerom

Laatst bijgewerkt: maandag 17:21 uur

WEKEROM – De politie zoekt bij zorginstelling ’s Heeren Loo aan de Apeldoornseweg in Wekerom naar een vermiste vrouw (30). Bij de actie worden paarden, een onderwatercamera en een drone ingezet. Een veteranenteam helpt met tientallen vrijwilligers mee met zoeken. Er wordt ook gezocht bij en in een waterpartij. In de nacht van zaterdag op zondag zocht een reddingsteam met acht honden ook al in de omgeving van de instelling naar de vermiste vrouw. Maar zonder resultaat.

Grote zorgen
De politie, die al sinds zondagochtend aan het zoeken is, verspreidde zaterdagavond een foto van de vrouw en ook werd Burgernet ingeschakeld. De vrouw heeft volgens de politie dringend medische hulp nodig. Ze is 1.60 meter lang, dertig jaar oud, heeft een lichte huidskleur en draagt haar zwarte haar in een knot of staart. Ze draagt een lichtkleurige trui met daarover mogelijk een zwart vest. Wie de vrouw ziet wordt verzocht meteen 112 te bellen.

Update

De vermiste is in goede gezondheid aangetroffen!

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.