Logo 112Ede

Redactie algemeen 0 reactie(s) wo 21 oktober 2020, 1:18

Grappenmakers hangen bewegwijzering op zijn kop tussen Otterlo en Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: maandag 17:21 uur

HOENDERLOO – Op de Otterloseweg (N304) tussen Otterlo en Apeldoorn ter hoogte van Hoenderloo staat een paal met bewegwijzering ondersteboven. Grappenmaker(s) hebben de borden omgedraaid waardoor het voor automobilisten lastig te zien is wat er op staat.

Volgens meerdere berichten op sociale media, zou dit sinds de nacht van zondag op maandag zijn veranderd. Grappenmaker(s) zouden toen de borden hebben omgedraaid waarop plaatsnamen zoals Apeldoorn, Ede en Hoenderloo te zien zijn.

De provincie Gelderland laat weten op te hoogte te zijn van het vooral en gaat de borden zo snel mogelijk herstellen. Wanneer dit ging gebeuren konden zij niet zeggen “in ieder geval zo spoedig mogelijk zodat het voor iedereen duidelijk leesbaar is”.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.