Logo 112Ede

Redactie 112 0 reactie(s) ma 26 oktober 2020, 15:48

Aanrijding met fietsster op rotonde in Ede [update]

Laatst bijgewerkt: maandag 17:21 uur

EDE – Maandagmorgen 26 oktober rond 11.40 uur heeft een zeer ernstig verkeersongeval plaatsgevonden op de rotonde van de Proosdijerveldweg met de Veenderweg in Ede. Een traumahelikopter met aan boord een trauma-arts werd ingevlogen om het ambulancepersoneel bijstand te verlenen.

Een fietsster raakte zwaargewond, nadat ze werd geschept door een personenauto. De bestuurder die het ongeval heeft veroorzaakt, is na het verkeersongeval doorgereden. Politie is een zoekactie gestart naar een lichtgrijze Seat Ibiza bouwjaar 2002-2004. Mensen die iets gezien hebben, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie van Ede via telefoonnummer 0900-8844.

Update

Na nauwkeurig onderzoek en getuigenverklaringen meldt de politie dat van een aanrijding helemaal geen sprake is geweest. De politie laat zich nu uit privacy-overwegingen niet uit over wat zich werkelijk op de rotonde heeft afgespeeld.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.