Logo 112Ede

Redactie 112 0 reactie(s) do 12 november 2020, 20:00

Frontale aanrijding tussen personenauto en bestelbus in buitengebied Lunteren

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:20 uur

LUNTEREN – Op de Meulunterseweg in Lunteren zijn donderdagavond 12 november een personenauto en een bestelbus frontaal met elkaar in botsing gekomen. De personenauto kwam op de oprit van een woning tegen een heg tot stilstand. Volgens 112 Meldingen Lunteren werden de hulpdiensten om 19:30 uur gealarmeerd. De bestuurder van de personenauto raakte gewond en is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Ede.

In de bestelbus zaten twee pakketbezorgers die vanuit een inrit de weg op wilde draaien. Volgens de politie heeft één van de bestuurders vermoedelijk gedronken.

112 Lunteren

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Lunteren lees je in onze categorie 112 Nieuws Lunteren. Alle 112 alarmeringen uit Lunteren kan je live volgen via 112 meldingen Lunteren.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.