Logo 112Ede

Redactie 112 0 reactie(s) ma 07 december 2020, 22:57

Veenendaalse dief van designerschoenen opgepakt in Ede

Laatst bijgewerkt: maandag 17:20 uur

EDE – De politie in Ede heeft maandagavond 7 december twee jongens aangehouden na een diefstal in Veenendaal. Dit gebeurde omstreeks 20:20 uur aan de Maanderbroekweg. Eén van de twee verdachten werd onwel en moest worden onderzocht in een ambulance. Na controle door het ambulancepersoneel werd hij overgebracht naar het politiebureau.

Een 30-jarige man op de Nordenheem in Veenendaal bood op internet een paar designerschoenen te koop staan. De 16-jarige koper kwam kijken maar was niet van plan te betalen. Hij ging ervandoor en sprong bij een andere jongen achterop op een scooter.

Mede dankzij een getuige zijn beide verdachten 13 minuten na de melding aangehouden. Als blijk van waardering heeft de wijkagenten vandaag een mooie bos bloemen bezorgd bij de getuige.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.