Logo 112Ede

Redactie 112 0 reactie(s) za 12 december 2020, 20:00

Auto verdwenen bij aankomst hulpdiensten na ongeval Lage Valkseweg in Lunteren

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:20 uur

LUNTEREN – Op de Lage Valkseweg N801 in Lunteren is zaterdagavond een auto van de weg geraakt en tegen een boom gebotst. Volgens 112 Meldingen Lunteren werden de hulpdiensten om 19:35 uur opgeroepen.

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek het voertuig echter al verdwenen. Het is niet bekend waar het voertuig, evenals de bestuurder gebleven zijn. Op de plek van het ongeval ligt veel olie, de brandweer daar absorptie korrels heeft gestrooid. De politie is op zoek naar een beschadigde auto en zoekt getuigen van het voorval. 

112 Lunteren

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Lunteren lees je in onze categorie 112 Nieuws Lunteren. Alle 112 alarmeringen uit Lunteren kan je live volgen via 112 meldingen Lunteren.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.