Logo 112Ede

Redactie 112 0 reactie(s) wo 30 december 2020, 18:14

Auto crasht tegen Esso benzinestation op de Barneveldseweg in Lunteren

Laatst bijgewerkt: maandag 17:19 uur

LUNTEREN – Woensdagmiddag 30 december rond 17.55 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Barneveldseweg in Lunteren. Een vrouwelijke automobilist klapte met haar auto tegen het Esso Spelt benzinestation. Eén van de benzineautomaten is volledig kapot gereden.

Meerdere hulpdiensten werden ingezet. Het slachtoffer zat in de auto bekneld en moest door de brandweer uit haar benarde positie worden bevrijd. In totaal werden er twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen naar het ongeval. Een trauma-arts is met de ambulance meegegaan om de ambulancemedewerkers te ondersteunen.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is ter plaatse voor onderzoek.

Update

Het slachtoffer is een 22-jarige vrouw uit Barneveld.

Video

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.