Logo 112Ede

Redactie algemeen 0 reactie(s) ma 04 januari 2021, 16:13

Scooterrijder in Ede gaat onderuit tijdens vlucht voor de politie

Laatst bijgewerkt: maandag 17:19 uur

EDE – Maandagochtend rond 11.30 uur is een bestuurder van een motorscooter op de vlucht geslagen voor de politie en gecrasht op de op de kruising Keesomstraat met de Galvanistraat in Ede.

Agenten kregen het voertuig in het vizier vanwege een valse kentekenplaat. Toen zij de achtervolging inzetten ging de bestuurder er vandoor en knalde op de Leeghwaterstraat tegen een trottoirband en ging onderuit. Na de val is de bestuurder gevlucht, agenten hebben nog geprobeerd de bestuurder te achtervolgen, helaas wist de verdachte te ontkomen.

De handvaten van de motorscooter zijn afgeplakt met plastic zakken om eventueel DNA veilig te stellen. De motorscooter is in beslag genomen en zal door de recherche onderzocht worden.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.