Logo 112Ede

Redactie 112 0 reactie(s) za 30 januari 2021, 16:38

Barneveldse onder invloed botst met haar auto tegen de vangrail

Laatst bijgewerkt: maandag 17:18 uur

LUNTEREN – Een vrouw van 39 jaar uit Barneveld is vrijdagavond rond 18:45 uur op de A30 tussen Ede en Lunteren tegen de vangrail gereden.

Twee getuigen zagen het gebeuren en waarschuwden de hulpdiensten. Uiteindelijk is de vrouw gestopt onderaan de afrit Lunteren bij de Postweg. Nadat ze door ambulance verpleegkundige onderzocht is op verwondingen en omdat ze mogelijk niet lekker is geworden bleek ze niet gewond te zijn.

Na een eerste blaastest bleek de vrouw gedronken te hebben. Op het politiebureau blies de vrouw voor een tweede test 525ug/l. Agenten hebben haar een proces verbaal gegeven en een rijverbod van 5 uur. De schade aan de auto was behoorlijk. Een diepe kras zat van voor tot achter over de auto heen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.