Logo 112Ede

Redactie algemeen 0 reactie(s) wo 10 maart 2021, 18:53

Poortwachter gereed, Parklaan een stap dichterbij

Laatst bijgewerkt: maandag 17:17 uur

EDE – De werkzaamheden aan de Poortwachter zijn afgerond. Hiermee komt de nieuwe Parklaan een stap dichterbij. Met de aanleg van de Parklaan verbinden we de A12 met de N224. Zo zorgen we ervoor de Ede-Oost goed bereikbaar blijft, ook nu er steeds meer woningen bij komen op de Kazerneterreinen en het Enka-terrein.

Als gemeente staan we graag stil bij deze mooie stap vooruit. Ook willen we de weggebruikers bedanken voor hun begrip tijdens de werkzaamheden aan de Poortwachter. Hiervoor zijn er borden geplaatst bij de Poortwachter. Op woensdag 3 maart heeft wethouder de Pater de borden onthuld.

Een goede samenwerking
De gemeente Ede kijkt tevreden terug op de uitvoering van de werkzaamheden. We kunnen als opdrachtgever terugkijken op een goede samenwerking tussen de uitvoerder Heijmans Infra B.V., Provincie Gelderland en Rijkswaterstaat. Samen hebben we een mooi resultaat geboekt.

De volgende stap
Om de rest van de Parklaan te kunnen realiseren, zijn we op dit moment bezig met het zoeken van een aannemer die de Parklaan voor ons als gemeente kan aanleggen. We verwachten halverwege 2021 de aannemer te kunnen presenteren. De aannemer gaat vervolgens direct aan de slag met de voorbereidingen van de aanleg. De start van de aanleg begint daarmee waarschijnlijk eind 2021.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.