Logo 112Ede

Redactie 112 0 reactie(s) za 13 maart 2021, 16:01

Auto botst frontaal tegen boom op de Otterloseweg in Hoenderloo

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:17 uur

HOENDERLOO – Bij een eenzijdig ongeval op de Otterloseweg tussen Hoenderloo en Ugchelen zijn zaterdagmiddag meerdere inzittenden van een personenauto gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde rond 14.15 uur. Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder van de auto de macht over het stuur kwijt en belandde frontaal tegen een boom. De auto raakte ook nog een andere boom waarna de auto midden op de weg tot stilstand kwam.

Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. De inzittenden, waaronder een klein kindje werden door het ambulancepersoneel onderzocht en behandeld. Uiteindelijk werden meerdere inzittenden meegenomen met de ambulance naar het ziekenhuis.

De Otterloseweg was lange tijd afgesloten voor onderzoek en de afhandeling van het ongeval. Een Berger heeft de zwaar beschadigde auto afgesleept. De toedracht van het ongeval wordt nog onderzocht.

112 Hoenderloo

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Hoenderloo lees je in onze categorie 112 Nieuws Hoenderloo. Alle 112 alarmeringen uit Hoenderloo kan je live volgen via 112 meldingen Hoenderloo.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.