Logo 112Ede

Redactie 112 0 reactie(s) zo 14 maart 2021, 16:29

Voetganger aangereden door auto in Harskamp, zwaargewond naar ziekenhuis

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:17 uur

HARSKAMP – Een voetganger is in de nacht van zaterdag op zondag 14 maart ernstig gewond geraakt nadat hij werd geschept door een auto op de Harderwijkerweg in Harskamp.

Het ongeval gebeurde volgens 112 Meldingen Harskamp omstreeks 01:15 uur.

De bestuurder van de personenauto reed in de richting van Harskamp toen er plotseling vanuit de berm een voetganger opdook. De automobilist kon een ongeval niet aanrijding voorkomen.

Voorbijgangers verleende eerste hulp totdat de ambulancedienst ter plekke was.

De man raakte bij het ongeval ernstig gewond. De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. Vanwege het ongeval is de Harderwijkerweg tussen Harskamp en Stroe lange tijd afgesloten geweest.

112 Harskamp

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Harskamp lees je in onze categorie 112 Nieuws Harskamp. Alle 112 alarmeringen uit Harskamp kan je live volgen via 112 meldingen Harskamp.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Ede

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Ede
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.